Ігор ГАМУЛА: Збірній Росії нема чого вчитися в України. Ми самі все вміємо

Спеціаліст поділився думкою про вихід української національної команди до 1/4 фіналу Євро-2020

Екс-тренер «Ростова» Ігор Гамула прокоментував перемогу збірної України над командою Швеції (2:1) в 1/8 фіналу чемпіонату Європи-2020.

«Україна порадувала. Груповий етап шведи сильно провели, а українці стали андердогами і перемогли. Я був впевнений, що вони пройдуть далі, припускав, що буде і додатковий час. Було видно, що команда налаштована дуже сильно, билися один за одного. Перемогли по праву, я цим дуже задоволений. Думаю, після поразки від Австрії сиділи і чекали свою долю в плей-оф, відчули це і зрозуміли, що більше розслаблятися не можна.

Чи є чому повчитися в України збірній Росії? Сьогодні вони перемогли, завтра Росія переможе. Хіба ми не вміємо чогось? На ЧС ми билися один за одного, пройшли далеко, а зараз Україна. Це футбол. Ми і самі все вміємо. У кожного свій час. На цьому турнірі багато футбольних грандів випали. Не можна ж про них сказати, що вони грати не вміють, але, тим не менше, поїхали додому.

Матч з Англією пройде в Римі, українці повинні добре відновитися і дати англійцям бій. А далі вже як Бог дасть. Якщо будуть так само заряджені на боротьбу, у них все повинно вийти. Англія - ​​теж сильна команда, яка обіграла німців, терпіла до 75-ї хвилини і уникла додаткового часу. Буде цікавий матч», - вважає Гамула.

Матч 1/4 фіналу Євро-2020 Україна - Англія розпочнеться 3 липня о 22:00 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі