Швеція – Україна. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Капітан «Інгульця» зробив прогноз на матч 1/8 фіналу Євро-2020

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 1/8 фіналу Євро-2020 Швеція - Україна.

«Чотири рази зустрічалися між собою шведи і українці. Двічі це було в рамках спарингів і команди обмінялися перемогами з рахунком 1:0. Також в рамках фіналу Кіпрського міжнародного турніру в 2011 році Україна і Швеція зіграли 1:1, а по пенальті перемогли українці 5:4.

Але найголовніший матч шведів і українців був на груповій стадії Євро-2012, коли Україна перемогла з рахунком 2:1. Тоді перший тайм завершився 0:0. На початку другої половини зустрічі Златан Ібрагімович вивів Швецію вперед. Але потім нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко на заповненому «Олімпійському» в Києві двічі головою забив після навісів нинішнього капітана «жовто-блакитних» Андрія Ярмоленка і Євгена Коноплянки.

Всі ми бачили, як Україна пройшла до плей-оф Євро-2020 за допомогою шведів. Вважаю, що у Швеції дуже хороша збірна. Шведи виграли непросту групу. Але, я вважаю, що в України є всі шанси. Сподіваюся на успіх українців і поставлю на прохід України до чвертьфіналу Євро.

Сподіваюся, що хлопці зроблять висновки після гри з Австрією. У них є великий потенціал і вони можуть пройти далі. Поставлю на прохід України в 1/4 фіналу Євро», - сказав Бартулович.

Матч Швеція - Україна відбудеться 29 червня. Початок зустрічі - о 22:00.

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:21 0

Команди обмінялися голами в перші 20 хвилин

Коментарі