Хто сильніший? У Держдумі РФ хочуть провести товарняк Росія - Україна

Що скаже УЄФА?

Член комітету Державної Думи РФ з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді Дмітрій Свіщєв заявив, що хотів би організувати товариський матч між футбольними збірними Росії та України.

«Для того, щоб зрозуміти, хто сильніший, Росія чи Україна, треба організувати товариський матч. Не треба їх порівнювати: російська збірна не у найкращій формі. Ми віримо, що в майбутньому буде краще: коли наша молодь, а не легіонери, будуть в більшості своїй виступати в Прем'єр-лізі. В такому випадку національний кістяк буде складатися з найкращих російських гравців.

Дуже б хотілося в найближчому майбутньому побачити матч Росія - Україна. Це досить цікаво. Нехай навіть товариський матч. У такі моменти може проявитися зближення народів і культур. Тільки не треба зіштовхувати нас лобами і з'ясовувати політичні суперечки на полі. Виключно футбол», - сказав Свіщєв.

Відзначимо, що збірні України та Росії провели між собою два матчі у відборі до чемпіонату Європи-2000. У Києві українці перемогли з рахунком 3:2, у Москві матч завершився внічию 1:1.

Читайте також: БОЯРСЬКИЙ: «Україна на голову сильніша за наших. Будемо вболівати за них»

Володимир Клепач Джерело: Чемпіонат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

Коментарі