Дмитро СЕЛЮК: «Молодці українці. Є всі шанси вийти у чвертьфінал»

Спеціаліст був упевнений, що українська команда вийде з групи

Відомий агент Дмитро Селюк прокоментував вихід збірної України до плей-оф Євро-2020, де «синьо-жовті» зіграють з національною командою Швеції.

«Молодці українці. Чесно кажучи, я був впевнений, що вони вийдуть з групи. Але треба визнати - з австрійцями зіграли просто жахливо. Будемо сподіватися, що надалі українці будуть більше сконцентровані: в 1/8 фіналу без цього не вийде. Шведи - цілком прохідний для них суперник. Так що в України є всі шанси пройти у чвертьфінал.

В українців хороший склад. У них немає ліміту на легіонерів в заявці та на полі, як у Росії. Отже, сильна конкуренція і невеликі зарплати дозволяють гравцям їхати в Європу. Тому ми бачимо багато українських футболістів в міцних європейських клубах, а наших - пару людей.

Але мені здається, що у них Зінченко схожий на гравця збірної Росії. Ставний такий, трошки охрінівший, тому і привозить як правило. А так, у збірної Росії теж було три очки, теж були шанси пройти, але моментами не пощастило. Якби не ситуація із Еріксеном, данці б виграли у фінів, і все було б по-іншому», - вважає Селюк.

Михайло Шаповалов Джерело: Sport24.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі