Артем ДОВБИК: «Свій шанс ми вже втратили»

Форвард збірної України – про перспективи зіграти в плей-оф Євро-2020

24-річний нападник збірної України Артем Довбик відповів на запитання журналістів на прес-конференції.

- Як гравець ви, напевно, звикли до таких навантажень, але зараз ви повинні чекати на результати інших команд. Як ви почуваєтеся в ситуації невизначеності?
- Це важко, звичайно, тому що все не від нас залежить. Це непросто. Свій шанс ми вже втратили. Тільки сподіваємося на результати інших матчів. Це важко.

- Для вас складніше, що ви не можете допомогти на полі, чи навпаки менше навантаження психологічне?
- Ми зараз знаходимося в статусі гравців, які повинні бути готові в будь-який момент вийти на поле й допомогти команді. Тому ми робимо ту ж роботу, що і вся команда, просто чекаємо свого шансу.

- У тебе позавчора був день народження. Що побажали партнери по збірній? І чи не був ти розчарований, що не вийшов на поле в матчі з Австрією?
- На ранковому тренуванні привітали. Але ми цей момент відклали, бо була важлива гра попереду. Сподівалися, що святковий вечір буде, але не вдалося. Наступного дня на обіді просто привітали з тортом, як і всіх гравців, у кого був день народження в цей період.

- Андрій Шевченко після матчу з Австрією говорив, що команда виглядала втомленою. Як ви почуваєтеся фізично, як змінився тренувальний процес?
- Тренувальний процес не змінився, оскільки пройшов всього один день, за один день важко щось змінити. Але всі гравці виконали роботу на зборі, в принципі, всі почуваються нормально.

Читайте також: Є 34% для матчу Україна - Швеція. Найімовірніші пари плей-оф

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі