АХМЕДЗАДЕ: «Тренер Азербайджану сказав, що буде стежити за мною далі»

20-річний форвард «Миная» – про дебют на національному рівні

8 червня футболісти «Миная» розпочали підготовку до нового сезону. Нападник закарпатців Рустам Ахмедзаде розповів, які надії він пов'язує з новим сезоном.

«Перш за все, мене дуже порадувала новина, що Василь Кобін після нетривалої перерви знову очолив команду. Це круто, адже це саме він запрошував мене в «Mинай».

Звичайно, з нетерпінням чекаю нового чемпіонату, щоправда, поки що точно невідомо, в якій лізі виступатиме «Минай». Втім, для мене головне бути на виду, радувати результативністю.

Тим більше, що після червневих спарингів з білорусами і молдаванами, в яких я дебютував за збірну Азербайджану, наш головний тренер Джанні Де Б'язі прощаючись сказав, що буде уважно стежити за моїми виступами на клубному рівні. Я дуже задоволений, що граю за збірну Азербайджану. Діяв на позиції центрального нападника. На жаль, не забив, але сподіваюся, що у вересневих відбірних матчах чемпіонату світу вдасться виправити приціл».

Додамо, що дебют 20-річного нападника в складі збірної Азербайджану відбувся 3 червня в матчі проти команди Білорусі. Футболіст вийшов на заміну на 68-й хвилині.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:20 10

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем