КАРАВАЄВ: «Повністю контролювали гру, не дали нічого створити супернику»

Футболіст збірної України – про перемогу над Північною Македонією

Футболіст збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу над національною командою Північної Македонії (2:1) в матчі групового раунду Євро-2020.

«Повністю контролювали гру, не дали нічого створити супернику. Створили багато моментів, могли ще забивати. Вийшли спокійнішими на другий тайм, а суперник почав більше ризикувати, десь упустили цей момент. Потрібно бути сконцентрованими до кінця матчу.

Сильно довго це не награвали, але сказали, що я повинен бути в цій позиції, бігти. Але оскільки я раніше ще в Зорі грав на цій позиції при кутових, часто виходило так. Знаю, що робити в цій позиції. Головне - продовжити м'яч, а там вже хлопці будуть замикати. Так і вийшло. Потрібно прибирати ці моменти. Не маємо права помилятися на турнірі такого рівня. Суперники не будуть прощати такі помилки. Потрібно діяти спокійно і сконцентровано.

Момент з пенальті в наші ворота? Пандєв першим зіграв в м'яч, і я влучив йому в ногу.

Дуже помітна була підтримка. Багато знайомих приїхали, друзів. Я знав, що буде така підтримка. На Австрію буде не менше людей. Така підтримка додає нам сил. Спасибі їм велике!

Розуміємо, що в таку погоду так далеко їхати - і все одно приїжджають за нас переживати, тому спасибі велике», - сказав Караваєв.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 23:36 6

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Коментарі