Названий суперник Ворскли. Результати жеребкування Q2 Ліги конференцій

16 червня у швейцарському Ньоні пройшло жеребкування третього єврокубку

16 червня в швейцарському Ньоні пройшло жеребкування другого відбіркового раунду Ліги конференцій. На цій стадії турніру (Q2) будуть два шляхи: Шлях чемпіонів і Основний шлях.

На цьому етапі у гру вступить полтавська «Ворскла», яка посіла 5-те місце в УПЛ. Полтавчани, які знаходяться у числі сіяних команд, за результатами жеребкування будуть грати проти переможця пари Ноа (Вірменія) - КуПС (Фінляндія). Українська команда першу гру проведе на виїзді, а другу - вдома.

Відзначимо, що Колос з Ковалівки вступить в боротьбу з наступного раунду Q3.

Шлях чемпіонів. Три команди, які вилетять у попередньому раунді Ліги чемпіонів (22-25 червня), і 17 команд, що вилетять у першому відбірковому раунді Ліги чемпіонів (6/7 і 13/14 липня), перейдуть до другого відбірного раунду Ліги конференцій. Команди розбиті на 10 пар. Переможці 10 протистоянь, матчі яких відбудуться 22 і 29 липня, вийдуть у третій відбірковий раунд Шляху чемпіонів.

Основний шлях. До команд, які вступлять в боротьбу на цій стадії, приєднаються 33 переможця першого відбіркового раунду. Переможці протистоянь, матчі яких відбудуться 22 і 29 липня, вийдуть у третій відбірковий раунд Основного шляху і приєднаються до клубів, що мають пряму путівку в цю стадію.

Ліга конференцій 2021/22

2-й раунд кваліфікації, 22 і 29 липня

Шлях чемпіонів

Основний шлях

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 37

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі