Жеребкування 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Дивитися онлайн. LIVE

Процедура пройде в швейцарському Ньоні 16 червня о 13:00 за Києвом

Жеребкування другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів відбудеться в Ньоні в штаб-квартирі європейського футболу 16 червня о 13:00 за київським часом. У жеребкуванні беруть участь 26 команд.

В Шляху чемпіонів зіграють переможці першого відбіркового раунду та команди, що стартують з другого раунду, всього 20 клубів. В Шляхи представників ліг на цьому етапі з'являться 6 команд в залежності від загальної системи розподілу учасників і клубного рейтингу країн. Будуть проведені два жеребкування: для 20 команд з Шляху чемпіонів і для шести клубів з Шляху представників ліг.

У кожному із жеребкувань учасники будуть поділені порівну на сіяних і несіяних відповідно до їх становищем в клубному рейтингу. Оскільки матчі першого відбіркового раунду відбудуться тільки 6/7 і 13/14 липня (а матчі-відповідь другого відбіркового раунду - 20/21 і 27/28 липня), з метою посіву команд буде використовуватися рейтинг команди з кожної пари першого раунду з вищим коефіцієнтом.

Перед жеребкуванням кулі з іменами сіяних команд / пар будуть розміщені в одну чашу, а кулі з несіяними командами / парами - в іншу. З кожної чаші будути діставати по одній кулі, розміщатися в порожню чашу посередині та перемішуватися. Команда / пара, назву якої дістануть з центральної чаші першою, проведе перший матч вдома.

Матчі пройдуть 20/21 і 27/28 липня. Якщо буде потрібно, буде проводитися додатковий час і серія 11-метрових. Переможці пройдуть в третій відбірковий раунд Ліги чемпіонів (жеребкування - 19 липня) і гарантують участь на груповому етапі одного з турнірів: Ліги чемпіонів, Ліги Європи або Ліги конференцій. Переможені команди з Шляху чемпіонів потраплять в Шлях чемпіонів третього відбіркового раунду Ліги Європи, а ті, хто програв, з Шляхи представників ліг - в основний шлях третього відбіркового раунду Ліги Європи.

Ліга чемпіонов 2021/22

2-й раунд кваліфікації

Champions path

Group 1

Seeded

Unseeded

Group 2

Seeded

Unseeded

Group 3

Seeded

Unseeded

League path

Seeded

Unseeded

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 6

Лунін пропустив у матчі два голи