ШЕВЧЕНКО: «У збірній відмінна атмосфера, під чутками немає жодних підстав»

Наставник збірної України поділився очікуваннями від гри з Північною Македонією

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко в інтерв'ю «Великому футболу» поділився думкою про майбутній матч 2-го туру Євро-2020 проти Північної Македонії:

«Ми будемо готуватися до серйозного матчу. Це один з найважливіших поєдинків. Є стимул - виступати на Євро, і повинен бути додатковий - грати в такому матчі, розуміючи важливість.

У Північній Македонії команди є свій яскраво виражений стиль - вона грає за схемою 5-3-2. По ходу гри вони можуть змінити систему, але стиль не змінюється. Силова команда, яка більше грає на контратаках, вона має досвідчених гравців. Пандєв, йому потрібно віддати належне, в такому віці грає на Євро і забиває - молодець.

Ми повинні зіграти дуже впевнено і акуратно в обороні та креативно - в атаці. Ми повинні дотримуватися певного балансу, для того щоб не дати їм можливість атакувати, змінювати напрямок наших атак, контролювати м'яч. Велику роль в матчі гратиме реалізація моментів.

У нас є чудові вінгери, хороший півзахист, тому треба контролювати м'яч і створювати моменти. Для нас дуже важлива підтримка. Якщо ви ще в сумнівах, приймайти правильне рішення - приїжджайте і підтримайте збірну. Дякую всім, хто вже це робить, для нас це дуже важливо.

Знаєте, є чутки, які не мають під собою жодного підґрунтя. У збірній відмінна атмосфера. Вона відкрита для всіх - заходьте до нас, ми даємо інтерв'ю, ми говоримо. У нас секретів немає. Про те, що вийшла якась інформація - навіть смішно коментувати. У збірної панують розуміння і хороша атмосфера. Хлопці, впевнений, все віддадуть, щоб досягти того результату, якого від нас чекають вболівальники».

Микола Степанюк Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 32

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі