Григорчук дізнався суперника. Жереб 1-го раунду відбору Ліги чемпіонів

У швейцарському Ньоні був визначений суперник для «Шахтаря» із Солігорська

15 червня швейцарському Ньоні пройшло жеребкування першого відбіркового раунду Ліги чемпіонів 2021/22.

На цьому етапі в боротьбу вступають 32 команди. Серед них: учасник групового етапу минулого сезону «Ференцварош», чвертьфіналіст Ліги Європи загребське «Динамо» та фіналіст Кубка чемпіонів 1979 року «Мальме».

Суперником білоруського «Шахтаря» з Солігорська, який тренує українець Романа Григорчука, був названий «Лудогорець» з Болгарії, куди нещодавно повернувся захисник Ігор Пластун з «Гента».

Угорський «Ференцварош», який нещодавно залишив українець Сергій Ребров, отримав у суперники переможця попереднього раунду, який визначиться 25 червня. У міні-турнірі візьмуть участь 4 команди: «Фольгоре» (Сан-Марино), «Приштина» (Косово), ХБ «Торсхавн» (Фарери), «Інтер Ескальдес» (Андорра).

Матчі 1-го раунду кваліфікації пройдуть 6/7 і 13/14 липня. При необхідності призначаються додатковий час і серія пенальті. Переможці вийдуть до другого відбірного раунду Ліги чемпіонів. Ті, хто програв, продовжать боротьбу в Шляху чемпіонів другого відбіркового раунду Ліги конференцій.

Крім того, жеребкуванням додатково визначено, що той, хто програє в парі «Слован» Словаччина - «Шемрок Роверс» Ірландія, отримає путівку відразу в Q3 Ліги конференцій (пропускаючи Q2).

Ліга чемпіонів 2021/22

1-й раунд кваліфікації, 6/7 і 13/14 липня

Група 1

Група 2

Група 3

Група 4

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі