Ярославський виділив 163 млн грн на відновлення інфраструктури Металіста

10 червня інфраструктура «Металіста» була передана у власність міста

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський продовжує відродження клубу «Металіст». Минулого тижня розпочалася реконструкція 14 полів дитячо-юнацької академії, на яку харківський бізнесмен виділив 53 млн гривень.

Сьогодні, 14 червня, стартували роботи з відновлення стадіону - VIP-секторів на Західній трибуні та офісних приміщень на Північній. Реконструкція обійдеться ще в 70 млн гривень, які також виділив Олександр Ярославський.

1 липня розпочне роботу магазин Metallist Fanstore на Південній трибуні, перший в мережі з шести подібних маркетів для вболівальників. Їх будівництво, вартістю 40 млн гривень, теж взяв на себе Олександр Ярославський.

У підсумку загальна сума коштів, яку відомий бізнесмен і меценат вкладе в відновлення зруйнованої клубної інфраструктури в рамках приватно-міського партнерства, становить 163 млн гривень.

Тепер слово за владою Харкова, у власність яких обласна рада передала спортивну інфраструктуру «Металіста». Міська влада обіцяла вкласти свою лепту в реконструкцію спортивних об'єктів, які тепер належать місту. Рішення про передачу інфраструктури «Металіста» у власність міста було прийнято депутатами Харківської обласної ради 10 червня.

Давайте вкладатися! Заява Ярославського з приводу бази Металіста

Микола Степанюк Джерело: Телеграф
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 04 травня 2024, 10:21 17

Голова національної федерації – про кадрову ситуацію в збірній України

Коментарі