Іван ГЕЦКО: «Збірна України нічим не поступається Нідерландам»

Спеціаліст вірить у команду Андрія Шевченка

Автор першого голу в історії збірної України Іван Гецко поділився очікуваннями від матчу Євро-2020 Нідерланди - Україна.

«Очікування від матчу найпрекрасніші. Я все-таки сподіваюся на те, що, як би Україні не було важко з нідерландцями, але все-таки здоровий глузд і настрій хлопців вселяє віру, що вони зіграють на своєму високому рівні і доведуть усім нам і самим собі, що їм під силу боротися з такими футбольними грандами, як збірна Нідерландів. І є віра в те, що збірна України постарається відібрати очки у нідерландців.

Чи варто в матчі Нідерланди - Україна побоюватися сценарію поєдинку Туреччина - Італія, коли італійці впевнено обіграли турків? Не хотілося б повтору такого сценарію. Я вважаю, що ми нічим не поступаємося нідерландцям на сьогоднішній день по підбору футболістів і досвіду.

Збірна України зараз знаходиться в хорошому стані, функціонально непогано виглядає. Цікаво буде побачити, як Шевченко налаштує хлопців на матч, чи зможуть вони стрибнути вище голови. Я думаю, нічия з нідерландцями для України буде непоганим результатом», - сказав Гецко.

Нагадаємо, що збірна України стартує на Євро-2020 матчем з Нідерландами. Ця гра відбудеться 13 червня в Амстердамі. Також наша збірна зіграє проти Північної Македонії (17 червня, Бухарест) і Австрії (21 червня, Бухарест).

Євро-2020: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:30 1

Відбуваються останні раунди суперфайту за титул абсолютного чемпіона

Коментарі