НАДАЛЬ: «Новак грав краще. Я програв на найважливішому для мене турнірі»

За кар'єру іспанець виграв 105 поєдинків Ролан Гаррос і програв лише 3 матчі

Лідер світового рейтингу Новак Джокович із Сербії (ATP 1) вийшов у фінал Ролан Гаррос 2021, перегравши у півфіналі в чотирьох партіях «короля грунту» Рафаеля Надаля з Іспанії (ATP 3).

Іспанець Рафаель Надаль після матчу розповів:

«Джокович заслужив перемогу. Він грав краще сьогодні. Напевно, це був не найкращий мій день сьогодні, хоча я бився. Іноді ти виграєш, іноді програєш. У мене були великі шанси. Були божевільні розіграші. Втома є. Хороший поєдинок для Новака. Я старався з усіх сил.

Я можу грати краще, це реально. Але в кінцівці умови на корті були трохи повільніше, що не є виправданням, тому що в нашому виді спорту той, хто краще за всіх справляється з умовами, заслуговує на перемогу.

Респект Джоковичу. Що я можу додати? Я багато виграв тут, але не зміг перемогти сьогодні, це реальність. Мені прикро, я програв на найважливішому для мене турнірі року. Але це просто поразку на тенісному корті, знаєте, і завтра я буду вдома з родиною. Все нормально.

Мені потрібно трохи відпочити, фізично, морально, а потім я розповім, який у мене подальший розклад. Це не той момент, щоб радіти. Але це й не момент для створення драми. Щось посередині. Я дивлюся вперед.

Мої можливості вигравати тут не вічні. У нашому виді спорту ви повинні визнавати і перемогу, і поразку. Я знаю, що не зможу виграти турнір 15 або 16 разів. Це зовсім не катастрофа».

За кар'єру на Ролан Гаррос іспанець виграв 105 поєдинків та програв лише 3 матчі. У нього 13 титулів на грунті в Парижі.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 11:51 3

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі