Бельгія - Росія. Прогноз на матч Артема Федецького

Експерт поділився прогнозом на матч Євро-2020

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч Євро-2020 Бельгія - Росія.

«Я з дитинства вболіваю за Бельгію. Я, коли народився, вже знав, що бельгійці будуть проти Росії грати (сміється). Якщо чесно, тут хочеться побільше голів в одні ворота. Я нічого проти російських гравців не маю. Можливо, там теж грають хороші футболісти. Але в цьому матчі явний фаворит, звичайно, бельгійці. Незважаючи навіть на те, що травмований Кевін Де Брюйне і незрозуміло в якій формі знаходиться Еден Азар через його часті ушкодженя, якщо брати глобально, перевага буде на боці бельгійців.

До речі навіть якщо ми візьмемо статистику, то і вона на боці бельгійців. У семи протистояннях цих команд п'ять разів перемогла Бельгія і два рази була зафіксована нічияв спарингах (0:0, 3:3). Росія жодного разу не вигравала у Бельгії. У трьох попередніх зустрічах бельгійці забивали росіянам мінімум три м'ячі (3:3, 3:1 і 4:1). До речі ці перемоги 3:1 і 4:1 були зафіксовані в рамках відбору Євро-2020. Також на чемпіонаті світу-2002 Бельгія перемогла Росію з рахунком 3:2, а на мундіалі 2014-го року бельгійці виявилися сильнішими за росіян, вигравши з рахунком 1:0. На міжнародних турнірах Бельгія завжди перемагає Росію.

У матчі, який буде на Євро-2020, за рахунком поставлю на 3:0 на користь Бельгії», - сказав Федецький.

Матч Бельгія - Росія відбудеться 12-го червня. Початок зустрічі о 22:00.

Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:20 10

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі