В Україні видана перша ліцензія на онлайн-покер

Працювати оператор буде під брендом Vbet

Комісія з азартних гра і лотерей України схвалила першу заявку на видачу ліцензії для онлайн-покеру. 31 травня ТОВ «ВБЕТ Україна» стала першою компанією, яка, отримала такий дозвіл.

Працювати оператор буде під брендом Vbet, і для українських користувачів скоро буде доступний новий сайт в доменній зоні .ua, що пропонується правилами для виходу на наш ринок.

Тепер справа залишається за малим - протягом десяти днів внести оплату за ліцензію, після чого можна починати працювати в правовому полі.

Vbet Poker пропонує онлайн-покер в Україні вже кілька років, працюючи до цього за ліцензією Кюрасао, яка дозволяла легально перебувати на українському ринку. У минулому році в покер-румі відбулася велика турнірна серія, де можна було стати чемпіоном Одеси, Харкова, Києва і навіть України, отримавши відповідний кубок.

Тепер, коли Vbet почав роботу по внутрішній ліцензії, варто очікувати збільшення акцій і турнірів з великими призовими фондами для українських користувачів. Політика Vbet така, що зіграти в будь-якому турнірі гравці можуть абсолютно безкоштовно.

В покер-румі регулярно проводяться фріроли, які розігрують або грошовий призовий фонд, або квитки в більш дорогі події, що дозволяє новачкам накопичити стартовий банкролл без вкладень.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз