Мирон МАРКЕВИЧ: «Збірній України треба серйозно попрацювати над помилками»

Спеціаліст поділився думкою про підготовку української національної команди до Євро-2020

У заключному спарингу перед фінальною частиною чемпіонату Європи національна збірна України в Харкові розгромила кіпріотів з рахунком 4:0.

Глава Комітету збірних УАФ Мирон Mаркевич поділився своїми враженнями про протистояння футболістів України та Кіпру.

«Я відмінно усвідомлюю, що 13 червня у стартовому матчі на Євро з Нідерландами буде зовсім інший футбол. Однак переконлива вікторія над кіпріотами також має для нашої збірної велике значення. Перш за все, для ігрового тонусу, впевненості в своїх силах, натхнення. Відчувалося, що у хлопців була можливість пограти в своє задоволення, до того ж багато що виходило. Важливо, що перервав гольову «посуху» Андрій Ярмоленко, що знову зберегли свої ворота на замку.

Як бачите, багато позитиву, тепер бажано серйозно попрацювати над помилками і не прогадати з тактикою в матчі з Нідерландами. Повторюю, у неділю все буде по-іншому, хоча не може не радувати, що з кожним контрольним матчем підопічні Андрія Шевченка додавали», - вважає Маркевич.

Євро-2020 пройде з 11 червня по 11 липня. Збірна України на груповому етапі європейської першості зіграє з національними командами Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 07 липня 2024, 20:33 4

Бланка Влашич привітала Ярославу із неймовірним досягненням

Коментарі