ESPN: Педріньо переходить у Шахтар за 18 млн євро, угода завершена

Керівництво донецького клубу погодилося заплатити на 2 млн євро більше

Донецький «Шахтар» досяг домовленості про перехід з атакуючим півзахисником «Бенфіки» Педріньо. Інформацію ESPN підтвердив агент гравця Уїлл Дантас.

Спочатку угода була оцінена в 16 млн євро, але португальський клуб підвищив запит до 18 млн євро, і «Шахтар» прийняв умову після кількох днів переговорів. Термін дії контракту - 5 років.

23-річний бразилець Педріньо відправиться до Києва у супроводі своїх помічників у ніч з п'ятниці на суботу (12 червня), а «Шахтар» офіційно представить гравця у понеділок, 14 червня.

Вже на початку минулого тижня переговори були близькі до завершення. Однак «Бенфіка» звернулася з новим цінником до українського клубу, і той погодився заплатити на 2 млн євро більше, щоб розраховувати на бразильця. Справа в тому, що «Боруссія» Дортмунд і «Атлетіко» Мадрид були зацікавлені у Педріньо та ​​могли його перехопити.

Педріньо, який може стати першим новачком «Шахтаря» за тренера Роберто Де Дзербі, в минулому сезоні забив тільки 1 гол та зробив 4 асисти в 31 матчі за «Бенфіку» в усіх турнірах.

Микола Степанюк Джерело: ESPN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:23 0

В'ячеслав Фрідман назвав одразу ряд причин

Коментарі