Олександр ПАЛЯНИЦЯ: «Я здивований словами Шевченка»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу Україна — Кіпр

Екс-гравець національної збірної України Олександр Паляниця поділився очікуваннями від сьогоднішнього спарингу української команди з кіпріотами.

«Якщо відверто, то я був дещо спантеличений словами головного тренера нашої збірної Андрія Шевченка, сказаними на передматчевій прес-конференції, що в останньому контрольному поєдинку Україна зіграє експериментальним складом. Здавалося б, треба вже зосередитися саме на тих футболістах, які винесуть на своїх плечах весь тягар боротьби.

Втім, цілком можливо, Андрій Миколайович настільки в них впевнений, що вирішив перевірити, в якому тонусі перебувають гравці ротації. Але це вибір головного тренера, якому і відповідати за результат.

Мені б також хотілося акцентувати увагу на двох нюансах: системні помилки наших захисників в останніх матчах, а перший суперник на Євро, збірна Нідерландів з її виконавською майстерністю, може цим скористатися, і слабка реалізація гольових моментів. Думаю, що в кожному з поєдинків на Євро їх буде не більше 3-4, тому ними потрібно дорожити.

Все ж, беручи до уваги, що наші хлопці навчилися зібрано проводити важливі матчі, то з виходом з групи у них не повинно виникнути проблем», - вважає Паляниця.

Товариський матч Україна - Кіпр відбудеться в понеділок, 7 червня, о 19:00.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 02:42 1

Ріккі Хаттон висловився про 9-й раунд у поєдинку Олександра та Тайсона

Коментарі