Артем ФРАНКОВ: «Вибір Реброва не може не викликати запитань»

Відомий журналіст не може знайти пояснення цьому рішенню

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував новину про те, що Сергій Ребров очолив клуб з ОАЕ.

«Сергій Ребров в еміратському «Аль-Айні»?! Замість Педро Емануеля? З одного боку, після саудівського «Аль-Ахлі» нічого дивного, тим більше, найтитулованіший і вельми багатий клуб країни. З іншого, після тріумфального періоду в Угорщині не може не викликати запитань. Щось за всім цим стоїть.

Якщо перша поїздка Реброва на Близький Схід була продиктована невгамовним бажанням вчитися і доводити, то ця викликає додаткові питання, не дивлячись ні на які відповіді. Так проглядається тут слід збірної України, чи причина тривіально в угорських негараздах і відсутності більш цікавих пропозицій?!

Гаразд, будемо дивитися та вболівати. «Аль-Айн», званий так на честь міста базування, опустився в чемпіонаті непристойно низько - на шосте місце. Так що є куди рости і займатися цим з ходу. Оборона з юних бразильців і старенького японця... хм!

А найцікавіший персонаж в команді - натуралізований бразильський нападник Кайо Канеда. Колись його придбав «Інтернасьонал» на заміну Тайсону, що пішов у «Металіст»! Не замінив. Виріс хлопець в США, в «Нантакеті», але навіщось повернувся підкорювати рідну Бразилію, а в підсумку опинився в Еміратах, де й осів, прийнявши іслам. У хорошому сенсі цього виразу, а в поганому був дикий скандал з оптовим отриманням паспортів Східного Тимору бразильськими гравцями... Живуть же люди!», - написав Франков у телеграмі.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 16:02 7

Команда Руслана Ротаня права на осічку не має, адже в пасиві вже є одна поразка

Коментарі