Чемпіон і блогер. Мейвезер не зміг за 8 раундів нокаутувати Логана Пола

У ніч на 7 червня в Майамі, штат Флорида, відбулося велике боксерське шоу

В ніч з 6 на 7 червня на арені Hard Rock Stadium в Маямі (штат Флорида) відбулося велике боксерське шоу.

Головним боєм вечора був 8-раундовий виставковий поєдинок між екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях Флойдом Мейвезером (50-0, 27 KO) і популярним відеоблогером Логаном Полом (0-1).

44-річний Мейвезер в останній раз виходив на ринг у грудні 2018 року, коли в показовому бою нокаутував в першому раунді японця Теншина Насукаву.

Логан Пол провів лише один поєдинок за правилами профі-боксу: в листопаді 2019 року він програв роздільним рішенням суддів реперу KSI.

Флойд був легший за опонента аж на 15 кг і на голову нижчий. Поєдинок в офіційний рекорд не зараховувався. «Хоча це виставковий бій, люди хочуть бачити кров», - заявив Мейвейзер перед дуеллю.

Поєдинок проходив за стандартними правилами боксу, в форматі 8 раундів по 3 хвилини. Боксери наділи 10-унцові перчатки. Трансляція продавалася за $ 55 в США. Не було трійки суддів, які зазвичай виставляють бали. Тільки суддя в рингу і головне правило: виживати до кінця. Якщо бій триває 8 раундів - фіксується нічия.

Логан Пол виявився не подарунком і не випадковою людиною в боксі. Маючи велику перевагу в антропометрії, блогер добре тримав дистанцію і навіть іноді атакував.

Флойд в перших раундах не включався та відсиджувався в захисті. В 4-му раунді Логан Пол помітно підсів функціонально, почав клинчувати і пропускати удари. Але тримався добре проти топ-боксера світу.

Однак Мейвезер не поспішав запускати потужні атаки, працюючи впівсили, одиночними ударами. Чи то не міг, чи то не хотів.

Логан Пол зумів пройти всі 8 раундів. Записки не підраховувалися. Перемогла дружба.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 23:59 17

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Коментарі