Йожеф САБО: «У Шевченка будуть проблеми»

Фахівець вважає, що наставнику буде непросто з вибором стартового складу на Євро-2020

Екс-тренер збірної України та «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував перемогу команди Андрія Шевченка над Північною Ірландією (1:0) в контрольному матчі, який пройшов на «Дніпро-Арені».

«Мені сподобалася гра. Особливо перший тайм. Контроль м'яча був хороший, швидкості були хороші, були гольові моменти, прекрасний забитий м'яч. Вони витягли з лівої зони захисника і вийшло так, що наш вільний гравець забив м'яч. Караваєв зробив прекрасну передачу.

Що стосується складу. Той же Степаненко, який вийшов на заміну. Для мене Степаненко, як для професійного тренера, один з найкращих опорних півзахисників в Європі. Він прекрасно страхує і праворуч, і ліворуч.

У тренерського штабу будуть проблеми, тому що з'явився Зінченко, Марлос є Марлос. Нікуди від цього ми не дінемося - це футболіст. І той же Степаненко.

Ну і захисна лінія - Караваєв і Миколенко - це динамівці, ну і воротар. Шевченко вирішив поставити захист київського Динамо.

У другому таймі створили дуже багато хороших моментів», - підсумував Сабо.

Наступний свій спаринг збірна України проведе 7 червня. Суперником команди Андрія Шевченка стане збірна Кіпру. Зустріч відбудеться в Харкові та розпочнеться о 19:00.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 18:36 1

Підопічні Сергія Долганського не могли перемогти в УПЛ протягом восьми матчів поспіль

Бокс | 19 травня 2024, 11:37 35
Коментарі