Теофімо ЛОПЕС: «У Ломаченка були думки про суїцид після поразки»

Гучна заява від американського боксера

Американський боксер Теофімо Лопес, який в жовтні минулого року сенсаційно переміг Василя Ломаченка, розповів про те, наскільки важко, за його інформацією, українець переживав ту поразку:

- Я перетворив його на свого фана. Ломаченко просто знає, що я побив його. Ось я думаю, до чого все зводиться. Він знає, що я забрав його серце. Наші чемпіонські раунди мали найбільше значення. Саме я домінував в останньому раунді.

Ви знаєте, ми захоплюємо бокс. Справа була в тому, хто хотів цього більше. Я і Ломаченко можемо побитися ще 10 раз, і я поб'ю його кожен раз. Причина в тому, що я знаю і він знає, коли стає важко, - я стаю жорсткішим, а він здає.

Лома може говорити все, що йому завгодно. Причина, по якій він говорить про нічию, в тому, що він хоче завершити кар'єру. Він хотів піти з боксу після бою, після поразки. Це мої інсайди, і я це знаю.

У мене відмінні зв'язки з багатьма хлопцями, особливо з людьми з України. Вони мені розповідають припущення і деталі.

- Значить вони сказали, що Лома хоче піти на пенсію?
- О, так, він хоче піти, хоче всі ці речі. В один момент у нього навіть були думки про суїцид, а це погана річ. Тому що такий, як він, не програє, він не знає такого почуття - програти.

Коли він програв в любителях, він поквитався двічі. Профі - це зовсім інше. Багато хлопців думали, що я впаду під тиском, але коли ми заходимо в глибокі води, я отруюю воду.

Олег Дідух Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 травня 2024, 10:02 1

Ексчемпіон світу вважає, що Тайсон має готуватися до реваншу без свого батька

Коментарі