Педріньо в Шахтарі: переговори складні, але оптимізм присутній

Цілком можливо, що про трансфер бразильського вінгера «гірники» оголосять найближчими днями

Донецький «Шахтар» продовжує спілкуватися з «Бенфікою» на предмет трансферу 23-річного хавбека Педріньо.

Як вдалося дізнатися Sport.ua, переговори дійсно йдуть непросто, оскільки сторони максимально хочуть відстояти власні інтереси.

Купуючи Педріньо рік тому за 18 мільйонів євро, «Бенфіка» погодила з «Корінтіансом» розстрочку по угоді, розбивши її на шість рівнозначних платежів по 3 мільйони. До теперішнього моменту португальці виплатили тільки першу частину суми, і залишаються винні «Корінтіансу» ще 15 мільйонів євро.

«Шахтар» пропонує «Бенфіці» взяти на себе обов'язок перед «Корінтіансом» розміром в 15 мільйонів євро, виплачуючи його, як і було передбачено початковим договором, поступово рівними частинами, в розстрочку. Це дозволить лісабонському клубу піти від можливих економічних проблем, які в керівництві «Бенфіки» прораховують на тлі тривалої пандемії коронавірусу.

Втім, поки «Бенфіка» не погоджується на таку пропозицію «Шахтаря», і хоче отримати за Педріньо 18 мільйонів євро, щоб повністю компенсувати витрачені кошти на бразильця.

Після того, як переговори зайшли в глухий кут, «Шахтар» дав зрозуміти, що готовий заплатити на один мільйон євро більше, але різниця між пропозицією «гірників» і сумою, яку вимагає «Бенфіка» все ще зберігається, і саме вона не дає угоді зрушити з «мертвої точки».

При цьому, сторони продовжують спілкування, і в цілому зберігають оптимізм з питання підсумкової домовленості, а це значить, що Педріньо вже в найближчі дні може бути оголошений першим новачком «Шахтаря» за Роберто Де Дзербі, тим більше, що вінгер вже погодив деталі особистого контракту з віце-чемпіоном України.

У сезоні-2020/21 Педріньо провів 31 матч у всіх турнірах, забивши 1 м'яч і віддавши 4 асисти. Переважно 23-річний бразилець з'являвся на полі на заміни з лави запасних.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг

Коментарі