Володимир ГОРІЛИЙ: «Бєсєдін не підсилив гру України»

Спеціаліст прокоментував перемогу української національної команди над Північною Ірландією (1:0)

Колишній футболіст збірної України Володимир Горілий підбив підсумки перемоги української національної команди над Північною Ірландією (1:0) в товариському матчі.

- У матчі зі збірною Північної Ірландії збірна України вам сподобалася?
- У першому таймі. Після перерви моменти наша команда створювала після того, як північноірландці розкрилися. Втім, я поставлю плюс для команди Андрія Шевченка насамперед за те, що у футболістів горіли очі.

- Реалізація моментів «синьо-жовтими» як і раніше залишає бажати кращого.
- Так. І в цьому плані здалося, що Бєсєдін не підсилив гру. Так, нападник боровся, старався, але форварду потрібно забивати. У минулих матчах Довбик виглядав цікавіше. Можливо, Артема випустять у матчі з Кіпром. Таку кількість моментів, яку було створено в минулому поєдинку, необхідно реалізовувати, на Євро такого марнотратства опоненти не пробачать. Тим більше, що не з усіма противниками доведеться грати першим номером.

- Основа збірної на Євро вимальовується?
- Думаю, в першому таймі склад був наближений до такого. Потрібно тільки знайти місце для Зінченка і, може, для Циганкова.

- Якщо команда не пропустила, значить, до оборони не повинно бути претензій?
- Помарки були. Коля Матвієнко декілька разів допустив промахи. Але, глобально, все пройшло нормально. Така лінія оборони цілком має право на життя.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 14:05 3

У харків'ян залишилося зовсім небагато шансів на порятунок, а житомирський клуб прагне єврокубків

Бокс | 19.05.2024, 11:37
Коментарі