Зірка кіберспортивних трансляцій стала бренд амбасадором Parimatch

Тоня Предко сьогодні є голосом трансляцій CS:GO

Компанія Parimatch підписала контракт з Тонею Предко, однією із найвідоміших ведучих кіберспортивних турнірів. Тим самим бренд продовжив активну діяльність по розвитку та популяризації кіберспорту в Україні.

Тоня Предко сьогодні є голосом трансляцій CS:GO. Також її добре знають геймери у таких дисциплінах як Hearthstone, Dota2, Point Blank, Танки, PUBG, PUBG Mobile, Starcraft, Valorant і із задоволенням роблять вибір на користь тих ефірів, які коментує чарівна Тоня.

«Good News, Everyone! З сьогоднішнього дня я амбасадор великої родини Parimatch. Для мене це величезна честь працювати з брендом, який активно підтримує кіберспорт в усьому світі. Друзі, попереду на нас чекає маса крутих спільних проектів, stay tuned!», - прокоментувала Тоня початок співпраці з Parimatch.

Parimatch - це авангард кіберспорту в беттінгу: компанія приділяє розвитку кіберспортивного напрямку стільки ж часу, скільки й традиційним видам спорту. Значна частина розробок R&D центру Parimatch Tech зосереджена на нових функціях щодо поліпшення користувацького досвіду для шанувальників ігор - саме тому бренд вважається одним з лідерів кіберспортивних букмекерів.

Також Parimatch - глобальний партнер топових кіберспортивних організацій Fnatic та Virtus.pro. Амбасадорами бренду є один з найкращих гравців CS:GO Марсело Давид coldzera. У 2021 році компанія стала офіційним партнером наймасштабнішого турніру в Україні WePlay AniMajor Dota2, а також партнером трансляцій турнірів з CS:GO - EPIC League та Flashpoint.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги