Бельгія - Греція. Прогноз на матч Артема Федецького

Експерт дав прогноз на контрольний матч

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на товариський матч Бельгія - Греція.

«Зрозуміло, що Бельгія - це топова збірна. Бельгійці йдуть першими в рейтингу ФІФА. Збірна Бельгії завжди на Євро або на чемпіонат світу їде таким складом, що їхніх футболістів усі знають. У них завжди топові гравці. І там грають завжди футболісти якщо не з топових команд, то наближених до топових. У них хороший тренер Роберто Мартінес, який працює в збірній Бельгії не один рік. У них хороший налагоджений механізм. Бельгійцям в цьому матчі залишається тільки підтвердити статус фаворита.

Думаю, в будь-якому матчі Бельгії проти таких сильних команд, як Іспанія, Франція, Бразилія або Аргентина, явного фаворита в цій парі ніхто не назве.

Бельгія давно зарекомендувала себе і їй залишається тільки підтверджувати свій статус. Греція - це добротна команда. Мені здається, греки зіграють другим номером і від оборони. Десь вони будуть проявляти характер. Індивідуально якщо взяти по гравцях, то зрозуміло бельгійці сильніші за греків. Єдиний мінус для Бельгії - це форма, в якій знаходиться Азар. З Еденом взагалі незрозуміло, що відбувається після трансферу в «Реал».

Також Де Брюйне травмувався у фіналі Ліги чемпіонів. Але у Бельгії є гравці, які можуть також гідно зіграти в атаці. У цьому протистоянні явний фаворит - це бельгійці і вони повинні здолати греків, можливо, з рахунком 3:1», - сказав Федецький.

Матч Бельгія - Греція відбудеться 3-го червня. Початок зустрічі о 21:45.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 206

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів