Туреччина U-21 – Україна U-21. Шанс Ротаня. Дивитися онлайн LIVE трансляція

Дивіться 2 червня о 20:00 відеотрансляцію товариського матчу молодіжки

Збірна України U-21 після невдалого виступу на Меморіалі Лобановського вирушила до Туреччини, де 2 червня о 20:00 проведе матч проти місцевої молодіжки. Наставник Руслан Ротань взяв на матч 20 гравців. Коуч планує реабілітуватися за невдачу в Києві.

Збірна України U-21 на матч в Туреччині

Добігає кінця тренувальний збір молодіжної збірної України, останній перед стартом у відборі Євро-2023 U-21. У цьому турнірі суперниками синьо-жовтих будуть команди Франції, Сербії, Північної Македонії, Фарерських островів та Вірменії. Українці стартують 3 вересня в Сербії. А взагалі восени синьо-жовті проведуть шість офіційних поєдинків.

Що стосується нинішнього збору, то, прибувши 1 червня після обіду до Стамбулу, підопічні Руслана Ротаня після невеликого відпочинку провели передматчеве заняття, ознайомилися з суперником. Всі футболісти здорові і хочуть довести, що невдача на Турнірі Валерія Лобановського була не чим іншим, як випадковістю. На наступний день після поєдинку команда Руслана Ротаня повернеться додому.

На стадіоні «Реджеп Тайіп Ердоган», де виступає місцевий ФК «Касимпаша», українська «молодіжка» вже проводила спаринг з місцевими однолітками 2017 року, та зустріч завершилася внічию (1:1).

Туреччина U-21 - Україна U-21. Шанс Ротаня. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Стартовий склад України U-21

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 08:01 0

14 травня «червоно-білі» поступилися «Вільярреалу» з рахунком 0:1 у поєдинку 36-го туру Ла Ліги

Коментарі