Йожеф САБО: «Не факт, що Луческу допрацює новий контракт»

Але продовження угоди з румунським тренером бачиться цілком логічним, вважає фахівець

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо прокоментував продовження контракту наставника киян Мірчі Луческу зі столичним клубом до 2023 року.

«Людина - професіонал, виграв у минулому сезоні все, що можна в Україні, то чому б не продовжити із ним контракт? Тому розцінюю такий крок керівництва «Динамо» як логічний. У клубі сподіваються, що переможна хода команди з румунським тренером на чолі продовжиться і в наступному сезоні.

Чи не забагато до 2023 року? Звичайно, не факт, що він його допрацює. На мій погляд, тут багато що залежить від донецького «Шахтаря». Думаю, в новому сезоні виграти чемпіонський титул Мірчі вже буде складніше. Швидше за все, новий тренер «гірників» візьме дисципліну в донецькій команді під свій контроль, і «Шахтар» стане сильнішим. На мій погляд, збій у «гірників» стався після того, як в роздягальні стався конфлікт у Тайсона із тренером і гравцями. З власного досвіду знаю, тому що був тренером. Коли у футболіста непорозуміння із тренером, це бачать інші гравці і починають виходити на поле без повної самовіддачі і концентрації. Так що із нетерпінням чекаю матчу за Суперкубок України, в якому відбудеться дебют Де Дзербі. Звичайно, швидко він команду не створить, але у «Шахтаря» є хороші гравці, і напевно італієць зуміє згуртувати їх навколо себе спільною метою», - зазначив Сабо.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 00:36 9

Іга побореться з Аріною Соболенко, яка в 1/2 фіналу здолала Даніель Коллінс

Коментарі