ПРИЗЕТКО: «Для України чудовим результатом буде півфінал Євро»

Українська команда прагне показувати класний футбол, вважає фахівець

Колишній форвард київського «Динамо» і збірної України Олександр Призетко поділився очікуваннями від виступу національної команди на Євро-2020.

- Чи буде Андрій Шевченко вже моделювати гру для Євро або все-таки продовжить експерименти?
- У нашої збірної перед Євро ще є зустріч із Кіпром. У майбутній грі можливі експерименти, але вже, думаю, буде проглядатися основний склад для бойових умов. Суперник для спарингу вибраний той, який потрібно. Північна Ірландія - непоступливий опонент. Люди виступають в Англії, Шотландії, Уельсі. Не можу сказати, що це топ-команда, але досить міцний середняк. Повинен вийти цікавий поєдинок.

- Перший матч на турнірі у збірної України із Нідерландами. Тиск на нашу команду буде великий?
- На таких турнірах, як чемпіонат Європи, завжди є тиск, однак зараз у нас, незважаючи на молодість багатьох виконавців, досвідчена команда, багато хто виступає на високому рівні. Тому я сподіваюся, що «синьо-жовті» справляться з усіма негараздами.

- Який результат на чемпіонаті Європи вважався б для збірної України задовільним?
- Перед будь-яким матчем, турніром від своєї команди завжди чекаєш максимального результату. Збірна України прагне показувати класний футбол. Дай Бог, щоб це вийшло у підопічних Андрія Шевченка. Особисто для мене чудовим показником для «синьо-жовтих» став би вихід до півфіналу Євро.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 22 травня 2024, 00:03 1

Завершився груповий етап чемпіонату світу

Коментарі