Педріньо погодив контракт з Шахтарем

Однак до трансферу далеко, оскільки «гірники» не можуть узгодити суму угоди з «Бенфікою»

Правий вінгер «Бенфіки» Педріньо, про інтерес до якого з боку «Шахтаря» в останні дні активно повідомляє преса, погодив умови особистого контракту з українським клубом.

Педріньо не заграв у «Бенфіці», а тому хоче змінити обстановку, але не бажає їхати в оренду на наступний сезон, а також повертатися до Бразилії. Тому варіант з «Шахтарем» здається для хавбека цікавим.

У той же час, «гірники» ніяк не можуть узгодити суму угоди з «Бенфікою». Лісабонці прагнуть не тільки компенсувати витрати на покупку Педріньо, але й дещо заробити на угоді. Однак 30 мільйонів євро, які встановлені «Бенфікою» у вигляді «цінника» на гравця, категорично не влаштовують «Шахтар».

Португальський клуб розраховує умовити «Шахтар» піти на свої умови, й навіть готовий розбити суму на більш дрібні платежі, або передбачити в договорі виплату додаткових бонусів, щоб загальна сума угоди була близька до тієї, яку бажає «Бенфіка».

Нагадаємо, напередодні інше джерело повідомляло, що «Бенфіка» розраховує виручити від продажу Педріньо 20 мільйонів євро.

Олексій Сливченко Джерело: O Jogo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 3

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі