Марта КОСТЮК: «Перемога над Мугурусою - найбільш усвідомлена для мене»

Українська тенісистка - про виграш першого матчу на Ролан Гаррос

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу над іспанкою Гарбінє Мугурусою в першому колі Відкритого чемпіонату Франції з тенісу.

«Перед матчем мої друзі, які зустрічалися з нею, і тренери давали мені поради, як грати з Мугурусою. Я ніколи не грала з нею, не тренувалася і не знала, які прилітають від неї м'ячі. Але я була так добре підготовлена, що це однозначно було одним з ключових чинників для перемоги, як і моя агресивна гра. Яку роль в моїй команді виконує Ріккардо Пьятті? Він консультує мене ще з минулого року. Він нереальний тренер з величезним досвідом, великою любов'ю до спорту. Це дуже заряджає і повертає любов до гри.

Сьогодні мені сподобався мій рівень тенісу, навіть коли я програвала у другому сеті, я все одно продовжувала грати активно. Це найбільш усвідомлена перемога для мене, але я намагаюся не робити з неї якусь велику подію. Я впевнена, що в майбутньому, якщо у мене буде все в порядку зі здоров'ям, таких перемог буде багато. Я дуже задоволена своїм виступом, але робота ще не закінчена. Через два дні у мене буде наступний матч», - сказала Костюк.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:13 2

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт» Франкфурт