Джерело: По Забарному Суркіс не стане обговорювати пропозиції нижче 20 млн

Найближчим часом Ілля в «Челсі» точно не перейде

Київське «Динамо» не має пропозицій щодо центрального захисника Іллі Забарного. Про це повідомляє телеграм-канал «Динамо Київ Inside».

«Якщо коротко про інформацію про можливий інтерес «Челсі» до Забарного... Чисте і відверте вкидання. У клубі на сьогоднішній день немає жодної адекватної і серйозної пропозиції ні по одному гравцеві. Збірники чекають на свій Євро-2020. Як чекають його і їхні клуби. Тільки після його закінчення з'явиться предмет обговорення. А по Забарному Суркіс навіть не стане обговорювати пропозиції нижче €20 млн. зі збереженням відсотку від перепродажу. Але, по-перше, за юного гравця ніхто стільки ще не дасть, а по-друге - Луческу кого-кого, а його зараз не відпустить. В інтересах самого ж Іллі. У приватних розмовах Мірча якось зронив, що доведе Іллю до топ-клубу. Згадавши Чигринського», - сказано в повідомленні.

Раніше на одному з російських сайтів з'явилася інформація про те, що «Челсі» збирається купити Забарного за 12 млн євро, а цей трансфер нібито курує головний тренер збірної України та екс-форвард лондонців Андрій Шевченко.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі