ФОТО. Відпрацьовували пассінг. Тренування збірної України в Харкові

Йде підготовка до найближчого опонента, збірної Північної Ірландії

Недільний день 30 травня у таборі національної команди України у Харкові розпочався із занять у тренажерному залі. Незважаючи на те, що робота на спортивних снарядах у денному графіку була позначена як «за бажанням», час їй приділили майже всі гравці.

Хлопці добре знають, що підготовка до ігрових тренувань на полі складається з багатьох факторів. Тренери з фізпідготовки Іван Баштовий та Андреа Адзалін завжди поруч та готові спрямувати й підказати.

Перед обідом у команди відбулося теоретичне заняття. Підготовка до найближчого опонента, збірної Північної Ірландії, - у процесі.

Увечері синьо-жовті традиційно працювали на полі «Сонячного». Цього разу тренери приділили увагу технічним нюансам гри (пассінг), а також індивідуальній роботі з м'ячем. В ігрових серіях виконавці відпрацьовували передачі та відбір м'яча з дотриманням структури гри. Інтенсивна робота тривала в цікавому ігровому ключі - тренери кожного разу пропонують гравцям нестандартні завдання, відтак праця аж ніяк не виглядає рутинною.

ФОТО. Тренування збірної України в Харкові 30 травня

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 13:42 1

Колишній нападник збірної України розповів, як могла б скластися футбольна кар'єра відомого боксера

Коментарі