Олександр ГОЛОВКО: «Воротар збив Зінченка з пантелику»

Спеціаліст підбив підсумки фіналу Ліги чемпіонів

Екс-тренер молодіжної збірної України Олександр Головко, який працював разом із захисником «Манчестер Сіті» Олександром Зінченком, прокоментував фінальний матч Ліги чемпіонів, а також розібрав момент із пропущеним голом «Манчестер Сіті», в якому брав участь український легіонер.

«Вийшов фінал як фінал. Непростий для обох команд. Вважаю, що рахунок по грі. «Челсі», на мій погляд, виявився краще підготовленим. Лондонцям було простіше в контексті гри від оборони. Вони робили це дуже якісно, ​​це була ідеальна оборона. Так що все по ділу.

Що стосується моменту з пропущеним голом, в якому брав участь Зінченко, можна говорити, що Саня намагався витримати лінію, тримати діагональ, щоб зробити «поза грою». Мабуть, він так і хотів. В той самий час вибіг воротар, а Зінченко подумав, що він буде першим на м'ячі. Цих секунд не вистачило. Думаю, воротар «Сіті» збив Сашу з пантелику, адже він міг зіграти краще, якщо залишив свої ворота.

Звичайно, шкода, що Зінченко не підняв трофей над головою. Але він молодий хлопець, у нього ще все попереду, будуть великі перемоги», - вважає Головко.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі