Прем'єр-ліга, тремти! Ярославський презентував новий Металіст

Дев'ять довгих років Олександр Ярославський чекав на цей момент

29 травня «Метал» проводить свій останній матч Другої ліги проти «Кривбасу» (Кривий Ріг) на стадіоні «Металіст» у Харкові. Обидві команди вже забезпечили собі путівки до Першої ліги.

Перед грою на полі вийшов бізнесмен Олександр Ярославський, який займається відродженням «Металіста» на базі «Металу», та презентував новий клуб:

«Харків - це «Металіст», а «Металіст» - це Харків. Дев'ять довгих років я чекав цього моменту! Я думаю, всі ми чекали, що вийдемо на це поле та будемо перемагати. Як ми перемагали завжди. У «Металіста» стоїть одне завдання - це єврокубки!

Ми гідно пройшли Другу лігу. Я думаю, аналогічно ми пробіжимо й Першу. І тоді Прем'єр-ліга, тремти! Європа, чекай на нас! Ми обов'язково будемо там.

Я обіцяв вам секрети. Секрети - ось вони. Це ми, наші улюблені вболівальники. Всі ми розпочинаємо [шлях]! Перед нами стоїть амбітне завдання. Ми повинні відновити інфраструктуру - стадіон-павук, базу та академію.

У червні-липні на нас очікують трансфери. Ми підписали крутого центрального нападника, двох бразильців-півзахисників. Коли я говорив, що на нас чекає нова команда - це не означає, що футболісти, які грають в команді, будуть замінені. Ми просто додамо класних гравців у команду «Метал».

І найголовніше - на нас чекає захоплююча подорож, але вже не з «Металом», а з «Металістом»!

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:48 1

Мічел побоюється, що команду залишить велика кількість провідних футболістів

Коментарі