Мікст з Гаелєм Монфісом? Світоліна розповіла про підготовку до Ролан Гаррос

Перша ракетка України розповіла про вакцинацію та очікування від Парижа

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про вакцинацію, підготовку до Ролан Гаррос та мікст з Гаелєм Монфісом.

Про підготовку до Ролан Гаррос

- Деякий час я була в Монако. Також я вакцинувалася, і мені потрібен був невеликий час, щоб відпочити і бути готовою до тренувального процесу. Я раніше приїхала до Парижу, підготовка пройшла досить непогано, я досить багато часу провела на кортах Ролан Гаррос і відчуваю, що у мене була хороша підготовка.

Про матч першого кола проти Осеан Бабель

- Я взагалі не знала, хто вона. Я подивилася трошки в Інтернеті, в YouTube, там буквально мінімум інформації було про неї. Я фокусуюсь на своїй підготовці, для мене не важливо, хто стоїть на іншій стороні корту. Звичайно, у мене буде план на гру, але я повинна виходити і бути готовою до всього, вирішувати всі ситуації по ходу. Це Великий Шолом, з першого кола потрібно бути готовим на всі 100%.

Про протокол безпеки на турнірі

- В цьому році умови нічим не відрізняються від торішніх. Можна на одну годину виходити з готелю, чого не було в минулому році. Ми живемо в тому ж готелі, також проводимо час на корті. Цього року все сприймаєш як норму, і ці умови переносяться легше, взагалі вже про них не думаєш.

Про відео челенджу з Роджером Федерером

- Це взагалі не було заплановано. Все вийшло випадково і так все збіглося, що вийшло дуже смішно. Це був другий дубль, так як в першому дублі Федерер стояло не дуже близько до Гаеля, так як він боявся в нього потрапити. Потім на другому дублі ми йому сказали, мовляв, давай трошки розслабся і спробуй бити сильніше та стояти ближче до нього. І так ось сталося, як всі бачили (сміється). Було дуже-дуже смішно, але сумно для Гаеля (сміється).

Про виступ в міксті з Гаелєм Монфісом

- Ми навіть не замислювалися, у нас не стоїть це в планах, так як кожен фокусується на своїх одиночних змаганнях. Мікст завжди залишається осторонь, ти не знаєш, якими будуть погодні умови, може бути дощ, може бути затримка матчів, і це буде віднімати багато енергії та відволікати від одиночних змагань. Тому в цьому році, напевно, ні, ми не будемо грати разом.

Микола Степанюк Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі