Де Дзербі визначився з датою виходу Шахтаря з відпустки

Подробиці розповів Євген Чупрун

Керівник служби управління командою Євген Чупрун у ефірі Shakhtar News розповів про знайомство нового головного тренера «помаранчево-чорних» Роберто Де Дзербі з клубною інфраструктурою і стадіоном.

Крім того, стало відомо, що команда вийде з відпустки 14 червня.

- Євгене, ви супроводжували нового головного тренера, знайомили його з інфраструктурою та домашнім стадіоном. Чи лишився вдоволеним містер Де Дзербі?
- Ми мали змогу відвідати навчально-тренувальний комплекс «Святошин», де головний тренер міг оцінити можливості інфраструктури. Оглянули приміщення, футбольні поля. З боку Де Дзербі були певні коментарі й побажання, які ми зафіксували та обов'язково врахуємо під час підготовки до нового сезону. Також побували на НСК «Олімпійський», подивились, як здійснюються підготовчі роботи з реконструкції газону. Гадаю, тренера і його помічників передусім вразив масштаб арени.

- Які побажання висловив італійський фахівець і його помічники?
- Коли приходить новий тренерський штаб, завжди є певні нюанси, які слід обговорити. Здебільшого вони стосуються діяльності команди, особливостей організації тренувань, відеоаналізу, інфраструктури для фітнесу тощо. Також був контакт із помічниками, обговорювалися деталі, що дозволять максимально ефективно розпочати тренувальний процес, коли команда вийде з відпустки.

- Чи вже відомо, коли «Шахтар» починає підготовку до сезону?
- Команда збирається 14 червня і перший етап підготовки проведе у Святошині. Щодо закордонних зборів і строків проведення рішення ухвалить головний тренер найближчим часом.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 8

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі