Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Сітало замінить в атаці Січінаву»

Наставник «Інгульця» – про підписання екс-форварда «Олександрії»

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко розповів, чого чекає від новачка Артема Сітала, коли знову вийде на поле Владислав Лупашко та на кого з молодіжного складу розраховує в новому сезоні.

«Після відходу Ніки Січінави нам був потрібен фактурний нападник, який би діяв в схожому стилі, нав'язуючи силову боротьбу захисникам суперників. Нам пощастило, що вдалося запросити Артема Сітала, можливості якого мені добре відомі по спільній роботі в «Зірці». Наш перший в це міжсезоння новачок - боєць, який не шкодує себе в єдиноборствах, вірю, що він нам допоможе.

Що стосується капітана команди Владислава Лупашка, який через серйозну травму надовго вибув з ладу, то його відновлення йде за планом. Всі ми в «Інгульці» сподіваємося, що вже в серпні зможемо на нього розраховувати.

Як відомо, в новому сезоні чемпіонат серед молодіжних команд проводитися не буде. Звичайно, ми постараємося переглянути на червневому етапі підготовки лідерів дублерів і хтось із них залишиться в «Інгульці». Решті, швидше за все, буде надано статус вільних агентів», - сказав Лавриненко.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 18:23 4

Форвард київської команди став автором першого м'яча у ворота «Дніпра-1»