Даріо СРНА: «Де Дзербі хотів запросити мене в Сассуоло»

Директор «Шахтаря» по футболу радий, що вдалося підписати контракт з італійським тренером

Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна розповів, що в кінці своєї кар'єри гравця міг опинитися в «Сассуоло» тренера Роберто Де Дзербі.

«Моя перша гра в Італії була проти «Сассуоло». Ми зіграли 2:2. Я зайшов в роздягальню і запитав у футболістів: «Якщо вони так грають, то як грають «Інтер», «Ювентус», «Мілан»? Куди я потрапив?». Це моє перше враження про Де Дзербі і «Сассуоло». Я побачив, що цей тренер відрізняється від інших. Не тільки в Італії, а й в Європі».

«Коли у мене закінчився контракт з «Кальярі», він хотів забрати мене в «Сассуоло», але тоді надійшов дзвінок від президента «Шахтаря». Так я прийшов до штабу Каштру. Я радий, що сьогодні перебуваю тут. Радий, що ми запросили такого фахівця - молодого, амбітного і голодного тренера, який є дуже розумним коучем. Я впевнений, що він зробив правильний крок, перейшовши в «Шахтар».

«Ми зійшлися після перших переговорів. Він відчув команду і клуб, а ми відчули його. Ми зійшлися через дві хвилини. Він відразу сказав: «Шахтар» - мій наступний клуб». Чому? Тому що система, яка побудована в «Шахтарі», ніде не побудована в Італії. Це саме той крок, який йому потрібен між топовим клубом», - сказав Срна.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:47 0

У півфіналі плей-оф Серії B Палермо зіграє проти Венеції

Коментарі