Артем СІТАЛО: «Віддав перевагу Інгульцю через Лавриненка»

Екс-форвард «Олександрії» – про зміну клубної прописки

Першим новачком «Інгульця» в нинішнє міжсезоння став досвідчений нападник Артем Сітало, який раніше виступав за «Олександрію». Форвард розповів, чому він віддав перевагу саме команді з Петрового.

«У мене було кілька пропозицій з країн ближнього зарубіжжя, але я зупинив свій вибір на «Інгульці» через можливість знову попрацювати з головним тренером петровчан Сергієм Лавриненком, з яким наші шляхи перетиналися в «Зірці». Також добре я знайомий і з захисниками «Інгульця» Mаксимом Ковальовим і Олександром Кучеренком, з якими разом виступали за «Зірку».

Своїй попередній команді - «Олександрії» я вірою і правдою служив з 2017 року. Користуючись нагодою, хочу подякувати клубному керівництву «містян», уболівальникам за те, що вірили в мене й підтримували.

«Інгулець» - це черговий виклик. Знаю, що команда з Петрового збирається активно попрацювати на трансферному ринку. Однак конкуренція мене не лякає, навпаки, це тільки буде мотивувати тренуватися ще старанніше. Вірю, що в «Інгульці» все у мене вийде», - сказав Сітало.

У минулому чемпіонаті УПЛ Сітало в складі «Олександрії» провів 20 матчів і став автором чотирьох забитих м'ячів.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 21 травня 2024, 23:45 1

Завершився груповий етап чемпіонату світу