Ліверпуль – Крістал Пелас. Прогноз на матч Дмитра Козьбана

Український нападник зробив прогноз на матч 38-го туру АПЛ

Український нападник Дмитро Козьбан зробив прогноз на матч 38-го туру Прем'єр-ліги Англії «Ліверпуль» - «Крістал Пелас»:

«Ліверпуль» з 66 очками йде четвертим і на даний момент проходить в Лігу чемпіонів. «Крістал Пелас» з 44 балами тринадцятий, і лондонці забезпечили собі участь в наступному сезоні АПЛ.

Цікаво, що в першому колі «мерсисайдці» влаштували погром «Крістал Пелас», перемігши на їхньому полі з рахунком 7:0! Статистика особистих зустрічей - на боці «Ліверпуля» (31 перемога, 11 нічиїх і 14 поразок).

Мені здається, в цьому матчі «Ліверпуль» виграє і забезпечить собі місце в Лізі чемпіонів! Думаю, гол Аліссона у ворота ВБА додав упевненості команді Юргена Клоппа, а ще й «Лестер», програвши «Челсі», поліпшив шанси на потрапляння в Лігу чемпіонів «мерсисайдців», - сказав Козьбан.

Матч «Ліверпуль» - «Крістал Пелас» відбудеться 23 травня. Початок зустрічі - о 18:00.

Дмитро Козьбан - український футболіст, виступає на позиції форварда. Відомий за виступами за «Львів», «Волинь», «Авангард», «Верес», «Кремінь», «Агробізнес», молдовську «Сперанцу» і польський «Мотор» Люблін.

Дмитро Козьбан Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі