Локателлі думає відмовитися від переходу в Шахтар. Його вабить Ювентус

Лідер «Сассуоло» не готовий переїхати в Україну навіть за своїм наставником Роберто Де Дзербі

Опорний півзахисник «Сассуоло» Мануель Локателлі, найімовірніше, відмовиться від пропозиції перебратися в донецький «Шахтар».

«Гірники» готові заплатити за Локателлі 35 мільйонів євро, а самому хавбеку платити по 3 мільйони євро протягом 5 років. Однак ні це, ні той факт, що «Шахтар» незабаром з високою часткою ймовірності очолить нинішній наставник «Сассуоло» Роберто Де Дзербі, не виглядає для Локателлі визначальними факторами.

23-річний півзахисник, який викликається до лав національної збірної Італії, хотів би залишитися в Серії А, де інтерес до нього проявляє «Ювентус».

Втім, проблема полягає в тому, що туринці готові заплатити за Локателлі тільки 20 мільйонів євро, а ще на таку ж суму пропонують «Сассуоло» своїх футболістів (наприклад, Ніколо Фаджолі та Джанлуку Фработту).

Відзначається також, що вступ «Шахтаря» в переговори по Локателлі ускладнив ситуацію для «Ювентуса». Не виключено, що тепер туринцям доведеться покращувати свою пропозицію, щоб все-таки отримати в свої ряди талановитого опорника.

У поточному сезоні Локателлі провів 33 матчі, в яких відзначився 4 забитими м'ячами і 3 асистами.

Олексій Сливченко Джерело: Calciomercato
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:01 7

«Барселона» уже найближчим часом може залишитися без тренера

Коментарі