Джерело: Ребров має контракт зі збірною України

Фахівець зможе очолити українську національну команду тільки після відходу Андрія Шевченка

У 46-річного українського тренера Сергія Реброва, який нещодавно залишив посаду наставника угорського «Ференцвароша», нібито є контракт зі збірною України. Але фахівець зможе очолити українську національну команду тільки після того, як її залишить нинішній головний тренер Андрій Шевченко.

«Коли 12 листопада минулого року ми перші озвучили інформацію про те, що Ребров підписав попередній контракт із національною збірною України, нарвалися на хвилю хейту і звинувачень в дезінформації від самої ФФУ/УАФ та інших сателітів.

Стоїмо на своєму. Контракт є. І нам це відомо від людини, яка особисто брала участь в його підготовці і підписанні. І тепер все залежить від нинішнього головного тренера збірної, який розраховував на велику кількість пропозицій, а їх як би вже і немає. І тепер є ризик комусь із друзів-партнерів залишитися біля розбитого корита. Бо місце тренера в збірній тільки одне, а, побивши горшки з угорцями, Ребров ризикує залишитися ні з чим, оскільки, за умовами угоди з федерацією Павелка, контракт Сергія вступає в силу тільки після відходу Шевченка. А Андрій внаслідок відсутності пропозицій може активувати свою опцію з +1,5 року контракту після ЧЄ. Така ситуація», - пише канал «Динамо Київ Inside».

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 травня 2024, 22:05 0

Бен Джейкобс повідомив, що Кріштіану може продовжити контракт із клубом до 2026 року

Коментарі