Бернлі – Ліверпуль. Прогноз на матч Артема Федецького

Екс-футболіст збірної України зробив прогноз на матч 37-го туру АПЛ

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч 37-го туру Прем'єр-ліги Англії «Бернлі» - «Ліверпуль»:

«У першому колі «Ліверпуль» програв «Бернлі» (0:1)? Але, якщо зараз «мерсисайдці» не візьмуть три очки, гріш ціна їм. Ми розуміємо, що на кону стоїть. І той шедевр, який створив Аліссон в матчі з ВБА на 95-й хвилині! Такі голи не всі нападники і гравці атакуючого плану забивають. А він здорово відкрився при кутовому і здорово відправив м'яч у ворота. Там навіть, якби стояв гравець на дальній штанзі, він би нічим не допоміг ВБА.

«Ліверпуль» на фінішній прямій вже почав чіплятися за Лігу чемпіонів і переміг в трьох матчах поспіль. Ліга чемпіонів без «Ліверпуля» не представляється. При певному збігу обставин вони туди потраплять, дай Бог! Мені здається, «мерсисайдці» проскочать в Лігу чемпіонів. Вони обіграють «Бернлі» і проблем в цьому поєдинку у них не буде. Тільки на цей матч потрібно поставити все і поставитися з повною серйозністю. Думаю, гравці «Ліверпуля» самі розуміють, що на них чекає після цього матчу», - сказав Федецький.

Матч «Бернлі» - «Ліверпуль» відбудеться 19 травня. Початок зустрічі - о 22:15.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:25 5

У стані «гірників» вважають, що не лише Судаков може поїхати на підвищення до топ-чемпіонатів Європи