Тоттенхем – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Піднятися вище Ліги Європи шансів немає, але втратити місце в єврокубках команда Мейсона ще може

У рамках 37-го туру Англійської Прем'єр-ліги лондонський «Тоттенхем», цілком можливо, зробить останню спробу змусити «Ліверпуль» понервувати, перед поєдинком «червоних» проти «Бернлі» зігравши домашній матч проти бірмінгемської «Астон Вілли».

«Тоттенхем»

Фанати «шпор» ще можуть тримати в пам'яті моменти, коли Райан Мейсон виступав за клуб в якості футболіста, але потім сталася його жахлива травма, і тепер він змушений вже в якості головного тренера рятувати команду від наслідків роботи Жозе Моуріньо на цих теренах. Роботи непочатий край. Ми вже встигли підійти до передостаннього туру АПЛ, а «Тоттенхем» усе ще не знає, чи зможе в наступному сезоні розраховувати на додаткові фінансові кошти від виступів у єврокубках.

Перспективи потрапити до Ліги чемпіонів УЄФА у колективу з північної частини Лондона вже точно себе вичерпали - сім очок відставання від «Лестера» за таку кількість матчів відіграти неможливо. Виступати в Лізі Європи «шпори» не особливо-то і прагнуть, із огляду на амбіції президента клубу, однак, якщо і цього змагання не буде в календарі команди на наступний рік, то розпродажу лідерів точно не уникнути. Для того, щоб попередити сезон без єврокубків, підопічні Мейсона повинні набрати хоча б одне очко для того, щоб відкинути «Лідс», і чотири очки, щоб убезпечити себе від «Евертона». А ось для боротьби проти «Вест Хема» необхідні виключно дві перемоги.

«Астон Вілла»

Бірмінгемський клуб належить до тієї категорії команд, для яких поточний сезон був достроково завершений. Місце в середині таблиці від колективу Діна Сміта вже точно нікуди не дінеться, тому єдине, чим вони можу займатися до кінця футбольного року - награвати варіанти вже на наступний розіграш АПЛ. У «левів» у двох останніх турах стоять дві гри проти лондонських команд: слідом за «Тоттенхемом» піде «Челсі», тому можна з упевненістю стверджувати, що навіть один набраний бал у цих дуелях буде для «Вілли» великим досягненням.

Зазіхнути на 11-й рядок команди Сміта ще мають шанси «Вулверхемптон» і «Кристал Пелас», а ще у неї погана статистика в особистих зустрічах проти «Саутгемптона». Повірити в те, що відразу три переслідувача зуміють здобути по дві перемоги, не бачиться можливим - аж надто нестабільні результати останнім часом демонструють перераховані вище команди. Звідси напрошується простий висновок - «Астон Віллі» втрачати нічого.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Астон Вілли», і завершилася перемогою «шпор» із рахунком 2:0.

«Тоттенхем» за Мейсона поступається в кожному наступному поєдинку, після матчу з переможним результатом. У минулій грі «шпори» обіграли «Вулверхемптон», тому їм доведеться навчитися ламати негативні тенденції.

«Астон Вілла» не може перемогти вже три матчі поспіль, та й у цілому, кожен успіх команди у весняній частині сезону супроводжує серія з, як мінімум, трьох втрат очок.

Орієнтовні склади

«Тоттенхем»: Льоріс - Регілон, Дайер, Альдервейрельд, Танганга - Хойб'єрг, Ло Чельсо - Сон, Аллі, Бергвейн - Кейн.

«Астон Вілла»: Мартінес - Таргетт, Хаус, Конса, аль-Мухаммад - Ремсі, Дуглас Луїс - Гріліш, Макгінн, Траоре - Воткінс.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку «Тоттенхем» має здобути перемогу, проте з грою в обороні у команди Мейсона все ще є певні проблеми. За таких умов, ставка «Обидві команди заб'ють і переможе Тоттенхем: так» за 2,80 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

19 травня, середа

Тоттенхем - Астон Вілла
Лондон. «Тоттенхем Хотспур». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta»
Прогноз Sport.ua - 3:1
  • 1.50
  • 4.50
  • 6.00
Сделать ставку
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 12:45 9

Почесний президент дніпровського клубу жорстко пройшовся по Фрідману і Русолу

Коментарі