Тактичні завдання. Збірна провела перше тренування на ОСК Металіст

У Харкові синьо-жовтим побажали вдалої підготовки до Євро-2020

Робочий графік збірної України продовжився у тренажерному залі готелю. Іван Баштовий та Андреа Адзалін запропонували гравцям профілактичні вправи: тонізуючу роботу для нижніх кінцівок та силову - для верхнього плечового пояса.

Перед обідом уся команда дружно здала ПЛР-тести, а після харчування вирушила відпочивати. Ввечері на хлопців чекало заняття на полі, яке вперше на цьому зборі відбулося на стадіоні «Металіст».

Сьогодні тренерський штаб знову давав гравцям тактичні завдання: відбувається напрацювання різних ігрових моделей та ознайомлення новачків із тактичною концепцією гри. Робота важлива й інтенсивна, у процесі якої поступово вимальовуються можливості та виявляються здібності запрошених виконавців.

Півторагодинне тренування завершилося якраз до того, як із неба почало накрапати. Майже чорні хмари нависли над стадіоном: сьогодні всю ніч у Харкові має бути гроза. Синоптики прогнозують дощі до кінця тижня, тож не виключено, що найближчими днями про спекотні дні на початку збору залишаться лише спогади.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі