Коваленко пройде медобстеження в Бергамо

Півзахисник приїде в збірну України без ігрової практики

Хавбек «Аталанти» і збірної України Віктор Коваленко в понеділок, 17 травня, пройде медичне обстеження в Бергамо. Про це повідомляє видання tuttoatalanta.com. 25-річного півзахисника турбує м'язова травма, яку він отримав на тренуванні напередодні зустрічі з «Дженоа».

На думку джерела, навіть, якщо обстеження покаже, що у півзахисника немає проблем зі здоров'ям, чекати його виходу в останніх двох матчах сезону навряд чи варто. Головний тренер «Аталанти» Джан П'єро Гасперіні поки не бачить Коваленка в складі.

У нинішньому сезоні на рахунку Коваленка всього один матч в Серії А. 21 березня Віктор вийшов на чотири хвилини в поєдинку з «Вероною», замінивши партнера по збірній України Руслана Маліновського.

Нагадаємо, що в заключному поєдинку Серії А «Аталанта» зіграє з «Міланом», а в фіналі Кубка Італії «богиня» посперечається з «Ювентусом».

Раніше Андрій Шевченко говорив, що чекає інформацію з «Аталанти», щоб зрозуміти, в якому стані приїде в збірну України Віктор Коваленко.

Збірній України через травми на Євро-2020 не допоможуть хавбеки «Динамо» Володимир Шепелєв і Олександр Андрієвський. Під питанням також участь в турнірі Євгена Коноплянки.

Сергій Циба Джерело: Tutto Atalanta
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 4

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі