Інгулець проявляє інтерес до братів-близнюків з Альянсу

Владислав і Станіслав Шараї можуть продовжити кар'єру в УПЛ

Головний тренер першолігового «Альянса» Юрій Ярошенко розповів, що допомогло його підопічним здобути три перемоги поспіль і закріпитися в лідируючій групі.

«В «Альянса» довга лава запасних і на тривалій турнірній дистанції це дуже важливий аргумент. Особливо на фінішній прямій, коли дають про себе знати травми і дискваліфікації.

Після перемоги в останньому турі над «Оболонню» «Альянс» нижче сьомого місця вже не повинен опуститися. Для дебютанта змагань - це, на мій погляд, хороший показник. Але ми не думаємо зупинятися на досягнутому, хоча вже в наступному турі на нас чекає гостьовий поєдинок з фаворитом - «Вересом». Тим більше, що в разі виконання поставлених клубним керівництвом завдань, на команду чекають серйозні преміальні.

Та й самі футболісти повинні чітко розуміти, що чим краще грає «Альянс», тим більше у них шансів опинитися в полі зору більш іменитих команд. Ось і братів-близнюків Владислава і Станіслава Шараїв, які вдало проводять сезон, хоче бачити у себе «Інгулець», - сказав Ярошенко.

Нагадаємо, що «Альянс» посідає сьоме місце в Першій лізі, набравши 43 очки.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі