Шахтар може включити двох своїх гравців в угоду по Довбику

Олександр Піхальонок і Данило Ігнатенко можуть перейти в «Дніпро-1» на постійній основі

Донецький «Шахтар» після того, як травму отримав Жуніор Мораес і вибув на тривалий термін, розглядає варіанти посилення лінії атаки. Одним з кандидатів на вакантну позицію нападника розглядається форвард «Дніпра-1» Артем Довбик.

Поки що єдиним потенційним покупцем Довбика є донецький «Шахтар». Варіант з продажем українця в донецький клуб цікавить і сам «Дніпро-1», оскільки в угоду по Довбику «Шахтар» може включити двох своїх футболістів - Олександра Піхальонка і Данила Ігнатенка, які виступають в команді Ігора Йовічевіча на правах оренди. Якщо сторони просунуться в переговорах, обидва гравці можуть перейти в дніпровський клуб на постійній основі.

Втім, остаточну відповідь з можливою купівлею Довбика в «Шахтар» донецький клуб буде розглядати тільки після того, як команду очолить новий тренер, який визначить кадровий вектор комплектації «гірників» на майбутній сезон.

У сезоні, що завершився Артем Довбик взяв участь в 27 матчах «Дніпра-1», забивши 10 голів. Контракт з «Дніпром-1» дійсний до 31 грудня 2023 року. За даними Transfermarkt, орієнтовна вартість українця - 400 тисяч євро.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:36 0

Зазвичай глядачам її не показують

Коментарі